Friss topikok

A manóba!

2011.08.20. 17:20 | Rozmár Úr | 2 komment

Címkék: a manóba

 Elnézést szeretnék kérni a nagy kihagyás miatt. Éppen a készülő regényemet írtam, elsötétült minden és ráborultam a billentyűzetre. Körülbelül három teljes napot aludtam,és most ébredtem fel.

Édesapám figyelmeztetett,hogy írjak azonnal a blogra,mert a Statisztikák szerint a tegnapi nap folyamán 3,azaz három látogató volt,ami bizony semmire sem elég, bár ha esetleg azt a három látogatót érdekelné a dolog,akkor van nekünk egy hatalmas kanapénk, és ki szeretnénk dobni,de ahhoz le kell vinnünk az utcára,és pont három ember kellene. Ha érdekelne valakit,akkor bátran keressen meg engem!

Szóval mostantól újra van Rozmár blog,és megígérem,hogy legközelebb nem alszom el!

Kárpótlásul a kommentek között megtalálják a készülő regényem egyik részletét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmarkodjunk.blog.hu/api/trackback/id/tr473167160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozmár Úr · http://rozmarkodjunk.blog.hu/ 2011.08.20. 17:23:01

Szóval elmentek ahhoz a házhoz...A környék sötét volt, büdös mocskos, és állatkert szagú. Bill kiállt az utca közepére és ennyit mondott:

-Soha nem fogjuk megtalálni!

-De. -nyugtatta közben Patrick.

-És ha megszöktek? És ha most éppen röhögnek rajtunk amiért idejöttünk? És ha ez egy csapda?

-Ne beszélj ilyeneket. A legfontosabb amit nekünk most tennünk kell, hogy megkeressük a njzhm hhhhhhhhhvb jhbggggggggggggggggg

ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg...

És így folytatódik még 15 oldalon keresztül, mert az orrom nyomta a "g" billentyűt...

Legközelebb figyelmesebb leszek...

Élnézést!

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.20. 18:24:46

Küldtem neked e-mailt. Olvasd el légyszíves!
süti beállítások módosítása