Friss topikok

Zene of Rozmár! 4.rész

2011.08.21. 23:09 | Rozmár Úr | Szólj hozzá!

Címkék: zene of rozmár

MEGVAN! A szomszédban egy kölyök egyfolytában, napi 24 órában bömböltette ezt a zenét, de no problemo, Édesapám leütötte őt...

Régóta kerestem már ezt a nótát,mely igaz,nem az én stílusom,viszont annál inkább megtetszett ez a "prütymögés",hiszen még a régi Super Mario-ra emlékeztetett, amikor Édesapám feltalálta a yostick-ot és a különböző játékokat,majd egyik éjszaka betörtek hozzánk,és ellopták az összes játékot,majd egy hónap múlva piacra dobták, és hihetetlenül meggazdagodtak belőle azok a csirkefogók!

Még mindig keressük a tolvajokat! Ha esetleg látná valaki,akkor ismertető jelei: vágott szem, sárgás bőr, furcsa alacsony ember, furcsa tekintettel. A másik leírása is pontosan ugyanez, szerintünk ikertestvérek lehetnek... Önök szerint hol kéne keresni ezeket a gazfickókat?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmarkodjunk.blog.hu/api/trackback/id/tr993169735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása